Tuesday, February 9, 2010

Byg huset på klippen!

Dagene går med de vanlige gøremål - samtaler, skriverier, planlægnings- og andre møder, for lidt læsning, og i går aftes: en hyggelig samling med pizza, konfirmanderne og deres forældre, så vi kunne orientere om den store dag - Palmesøndag - og beslutte om Blå Mandag. De 13 unge var helt enige om, at "turen går til Göteborg", selvom færgen for tiden går 7:15!!! Det bakkede forældrene op, så vi tager til Sverige.
Tidligere på dagen havde jeg Klub 3, børnene i 3. klasse. De malede og tegnede lignelser og fortællinger om Jesus. Jeg bringer Sarahs gendigtning af lignelsen om de to mænd, der byggede huse på henholdsvis klippen og sandet.

Posted by Picasa

4 comments:

Madame said...

Hvor er det sødt at se Sarahs tegninger! Mon ikke det er en god måde at tilegne sig et stof netop ved at tegne? Jeg synes, det lyder rigtig spændende, at I skal til Göteborg!

Tro Håb og Kærlighed said...

Det er min erfaring, at mange børn lytter bedre, hvis de får lov at tegne, det de hører. Ja, konfirmanderne vil altid helst til Göteborg, men det kan ikke altid lade sig gøre pga. sejlplaner og vejr. Alternativet er Aalborg, hvilket de synes er "nederen"

Lene said...

Og et eller andet sted synes jeg at blå mandag bliver skruet mere og mere op, men I bor jo tæt ved færgen :-)

Børnetegninger giver også vi voksne en anden måde at se tingene på :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Vi har i mange år taget fægen til Göteborg, som vi jo nok er den storby vi kender bedst. det er ganske overvældende for vores unge at komme derover og blive sluppet løs mindst to og to. Vi hjælper dem med at finde det, de vil købe, eller hvis der er ting, de vil se. Vi har aldrig haft problemer med dem, det er bare en fin afrunding af konfirmationen.