Saturday, April 21, 2012

Dåbsgudstjeneste i ActA

 I dag har jeg haft glæden at døbe Augusta i ActA, kirken i Aalborg/Nørre Sundby. Hun var i en meget fin og meget gammel dåbskjole - næsten 100 år, er den. Der er broderet mange navne på kjolen, på billedet studerer oldemormor Henny, sammen med mor Marie-Louise og Augusta selv.
På vejen til kirke kørte jeg husbond til lufthavnen. Han er i Tampa, Florida de næste 15 dage som den ene af 2 danske delegater ved Generalkonference i United Methodiste Church, som vores kirke hedder på verdensplan. Jørgen repræsenterer metodistpræsterne i Danmark og Emilie er valgt af resten af kirken (lægfolket) Augusta blev i dag døbt ind i den lille kirke, ActA, menigheden i Strandby, årskonferencen (national)  i Danmark, centralkonferencen (regional) Nordeuropa/Baltikum og verdenskonferencen med over 10. mio. medlemmer. Og så selvfølgelig ind i DEN KRISTNE KIRKE, uanset hvad navn den kalder sig. Velkommen!

8 comments:

Lene said...

Tillykke til Augusta og familie, og så er du græsenke for en stund, men mon ikke du nok skal få tiden til at gå? :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - jo, det skal nok gå. Der er nok at lave og jeg har lige løbet en dejlig skov-tur.

Madame said...

Tænk at have 100 år gammel dåbskjole i sin familie! Det er en spændende tanke, at mange slægtsled er blevet døbt i samme fine kjole.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det er spændende med de helt gamle dåbskjoler. Den, vi har i vores familie, er næsten 90 år gammel, og vi passer meget godt på den. Den har været over Atlanten, da min nevø skulle døbes i USA.

Marianne said...

Tampa, Florida, det er tæt på der, hvor vi har vores sommerhus. Sjovt. Flot med sådan en gammel dåbskjole.

Tro Håb og Kærlighed said...

Marianne - det er jo lidt sjovt, verden er lille!

Anne Thompson said...

Nej, det er ikke småting at blive en del af ved dåben!

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - det er stort med de tre håndfulde vand!