Thursday, June 2, 2011

We belong in the ZOO!

I Aalborg har vi et dejligt ZOO. I dag havde den lille kirke, ActA sat hinanden stævne der.
 Isbjørnene kunne ses både over og under vand.
 Det flotte savanne-anlæg har bl.a. giraffer og hjorte. Girafungen var meget nysgerrig.
 Chimpansefar havde helt styr på situationen.
 Og børnene fik balloner og bananer og havde en dejlig aften. Det havde vi andre nu også. Et besøg i ZOO får mig altid til at tænke over, hvor fantastisk rig og mangfoldig naturen er. For mig er det en bekræftelse på at Gud har humor og fantasi og elsker mangfoldigheden. Det, med kopier og ensretning, er noget mennesker finder på, måske for at føle os som herrer over verden. Det er vi heldigvis ikke. Der er én Herre, og i morgen fejrer vi, at han tog tilbage til den Himmel (det, for os uopnåelige), hvorfra han kom - og hvortil han vil hente os en dag.

6 comments:

Rasmine said...

Det får mig til at mindes en kollega, som fortalte, at han engang var blevet ekskluderet af en menighed (husker ikke hvilken), fordi han havde skrevet i dens blad, at Gud havde humor. Så pas bare på ;-D

Madame said...

Skønne billeder, Charlotte, og sikke en god idé at gå i Zoologisk Have med ActA. Jeg kan slet ikke stå for isbjørnen, der svømmer.
God Kristi himmelfartsdag til dig!

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - det er der nok ingen fare for i Metodistkirken:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - den isbjørn kunne jeg se på længe - den tumlede rundt med et kæmpe dæk - stor , kluntet og meget smidig på en gang.

Lene said...

Nu fik du mig til at få lyst til en tur i Zoo :-)

God Kristi Himmelfartsdag til dig og stakkels din mand, jeg kan slet ikke håndtere så megen varme, jeg håber temperaturen er bedre til august :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - ZOO er altid en god ide:-) Og jeg synes også klimaet her og nu er meget passende!