Tuesday, June 2, 2009

Mere Camino

Der var høje træer på vores vej. Flere gange gik vi gennem eucalyptus-skove, som denne. De dufter - særligt når de er våde. At de var høje, kunne vi jo godt se. Men det er egentlig først nu, når jeg ser billederne, at jeg fatter hvor høje!



At få fødderne i koldt vand midt på dagen er ren luksus. Her var der nærmest fest. En lille gruppe pilgrimme sad allerede med bare fødder - en enkelt i badebukser. Vi var ikke sene til at følge trop. Herligt!


Vi boede på hoteller med halv-pension undervejs. Vi fik morgenmad inden vi drog ad sted og blev modtaget med varm mad hver aften. I løbet af dagen levede vi af proviant indkøbt aftenen i forvejen. Det gælder om ikke at have for meget at slæbe på. 2 flasker vand vejer fx. 1 kg - hvilket man ikke tænker over, før den skal bæres. Undervejs var der fine steder at drikke god kaffe og spise Santiago-kage eller is, hvis ikke lige det skulle være rigtig mad.


Hver dag læste vi morgen og middags- bønner sammen og sang salmer på dansk og engelsk. Sidst på dagens vandring fejrede vi nadver ved en kirke eller på en smuk skråning.

Vi fik regn én gang. Det varede 3 timer - og var VÅDT. Det begyndte kl. 18. Vi troede dagens vandring var overstået, idet vi var nået til en stor by, der lå øverst på kortet, vi gik efter. Men ak - vi skulle gå et halvt kort mere, inden vi kom til hotellet, der var betalt for hjemmefra. Ingen vej uden om - fremad og opad. Heldigvis huskede vi at tage billeder, så vi kan dokumentere begivenheden :-)



No comments: