Saturday, February 21, 2009

Biskop Christian er valgt!

Det har været en lang dag. Biskopsvalget trak urimeligt ud. Først i 21. runde faldt stemmerne, så Christian Alsted, præst i Jerusalemskirken i København blev valgt. Jeg var lige forbi i forbindelse med kaffepausen, hvor det så sådan ud. I de kommende 8 år er han biskop over konferencerne i Norge, Sverige, Danmark, Finland (svensktalende), Finland (finsktalende), Estland, Letland og Litauen. Guds fred og alt godt over Christian og hans familie!
Efter en lang eftermiddag gik turen til Skagen, hvor vi besøgte det smukke museum. Tre meget dygtige guider viste rundt og fortalte. Bagefter spiste vi en dejlig middag og sluttede dagen med Taizé-andagt i Råbjerg kirke. Nu ønskes alle en god nat. For i morgen er der endnu en konference-dag!
Posted by Picasa

2 comments:

David Kvebæk said...

"Samme hvem som blir valgt, men det må bli en dansk!" Og slik ble det. Gratulerer! Måtte valget bli et markert løft for Metodistkirken i Norden.

Ja, Skagen er en kulturperle som har satt spor i mange av oss. Heretter skal Strandby bli like godt kjent som Skagen. Ikke for billedkunsten, men for åndskraften. Og dere skal jobbe for det!

Med takknemlig hlsen, David

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak, David - det vil vi! Faktisk er der ikke noget, jeg hellere vil. Og til lykke også til jer på den anden side havet.