Tuesday, January 27, 2015

Fest i gården

 Dette skilt sidder heldigvis ikke i vores gård, men i en gård i nabolaget. Hvor vi bor, er der af og til fest i husene. Underboens datter fyldte rundt i lørdags og på underste etage var der fødselsdag i går.
I fredags havde husbond fødselsdag, hvilket gik fredeligt for sig, da han først var hjemme ud på aftenen. Vi fejerede ham, ganske stilfærdigt søndag. Men, - lørdag holdt niecen surpriseparty for sin kære mand, der fyldte 50, og det var ikke stille.
De yngste var også med
 Han blev inviteret i biografen af datteren og bag hans ryg væltede det ind med venner og familie, mindst 40, der medbragte mad, skrev sang og indrettede gaven: et herreværelse med grammofon og bar-hylde.
Heldigvis blev han glædeligt overrasket. Man kan jo aldrig vide. Jeg har været til et surprise-party, for en mand, der ikke brød sig om det, og som slet ikke blev glad. Lørdagens fødselar har bevæget sig i krigszoner og samfund under genopbyggelse, så han er en helt, der også klarer en fødselsdags-fest, han ikke var forberedt på.
Søndag fejrede jeg gudstjeneste med menigheden i Perstorp og i denne uge består en del af arbejdet i at skrive, læse og organisere. Indtil videre går det ok. I aften holder jeg fri og går i boghandlen Tranquebar for at lytte til Jens Ader har skrevet biografien om Astrid Lindgren. Det er på anbefaling fra Madame - tak for tipset!

5 comments:

A + K = ♥ said...

Hvor ser det overdådigt ud, godt han blev glad og overrasket :D

- Anne

Lene said...

Godt han blev glad for overraskelsen. Vi har været med til en fest, hvor fødselaren absolut ikke syntes det var sjovt. Havde selv ønsket en dag, hvor folk bare kunne komme og gå, men hans kone valgte i stedet at invitere til stor fest ugen forinden. Jørn så meget bestemt på mig bagefter og sagde at jeg aldrig måtte gøre det mod ham :-)
Dejligt med et hus, der kan rumme musik og fest :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne, ja det var heldigt. Og sjovt!

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene, jeg har holdt en overraskelsesfest for min Jørgen. Og han blev glad. Men du skal nok ikke prøve med landmanden:-)

Madame said...

Jeg håber, du har haft en spændende aften på Tranquebar!
Og sikke en overraskelse at få både surpriceparty og et herreværelse med grammofon og bar-hylde :-)