Saturday, June 14, 2014

Blodbrødre

I dag, lørdag var husbond og jeg inviteret i teateret for at se "Blodbrødre". Datterbarnet kender flere af de medvirkende fra seminariet, og havde set forestillingen sidste uge. Hun ville gerne dele oplevelsen med os, og det var en rigtig god ide. Stykket handler om en fattig mor, der som børn nr 7 og 8 får tvillinger og vælger at give den ene af drenge væk til sin rige arbejdsgiver. Det skulle hun aldrig have gjort! (Det er altså ikke det samme som filmen af samme navn.) Læs mere om handlingen HER
Vi så forestillingen i Huset i Magstræde. De unge spillede gribende, hvorimod ikke alle sang helt overbevisende. Det gjorde ikke noget. Selvom fortælleren næsten fra starten forudsagde at det ville ende med død og ødelæggelse, tror jeg de fleste kneb en tåre, da det rent faktisk skete.


4 comments:

Madame said...

Det lyder som et gribende teaterstykke - "Blodbrødre" er helt forbigået min opmærksomhed i aviserne.

Lene said...

Skal det forstås sådan at nogle af de lærerstuderende er blevet skuespillere?
Dejligt at dele gode oplevelser med hinanden, og I får vist rigtig udbyttet muligheden for nu at være sammen om hverdagens små og store glæder :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det var en del af en teaterfestival.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - som du ved, arbejder de med sang, musik og skuespil på netop dette seminarium. De er altså ikke professionelle, hvilket gør det endu finere, at de opfører en musical på 3 timer!