Thursday, May 16, 2013

Nutidens ungdom - de er da fantastiske!

I morgenens første radioavis hørte jeg omtale af fundet af en skat fra vikingetiden. Den var fundet nær Strandby (dem findes der 2 af) af Michael Stokbro (tak Bente:-) Larsen og hans bror Peter. Dem har jeg konfirmeret, så dermed var der ingen tvivl - det er her i vores lille by, mønterne fra Harald Blåtands tid er fundet. Dagen igennem har de været i alle medier og fået behørig omtale. Hvad det kommer til at betyde for historieskrivningen og for Strandby - og naturligvis for familien Stokbro Larsen, ja, det vil fremtiden vise. Fortiden indhenter os! Se den flotte hjemmeside, de har lavet: www.bricksite.com/stokke

8 comments:

Madame said...

Det er utroligt spændende - og sikke en flot hjemmeside, de har lavet!

Rasmine said...

Det er en virkelig god hjemmeside, de har lavet. Den skal jeg da følge, efterhånden som de får den opdateret.

Det er lidt synd, at man ikke kan forstå ret meget af, hvad der bliver sagt på videoerne, men de kunne vel ikke så godt bede vinden lægge sig under optagelserne ;-)

Lene said...

Tænk at være med til at skrive historie, for som jeg læser det i nyhederne, så bekræfter det, at der har været en international vikingehavn hos jer :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, det er meget imponerende. Og vi har slet ikke opdaget noget, før det stod i avisen:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - det blæser næsten altid her:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - ja, måske stiger huspriserne:-) Jeg vidste, at Strandby er noget ganske særligt!

Bente said...

de hedder Stokbro

Tro Håb og Kærlighed said...

Bente - ha ha, det ved jeg da godt! Tak fordi, du gjorde mig opmærksom på fejlen. Jeg arbejder i Skovhuset med en præst, der hedder Stoklund, men hun har ikke noget med dem at gøre!