Friday, August 10, 2012

Mere Samsø Søndag var vi til gudstjeneste i Langør kirke, som er øens mindste. Den ligger så smukt, at det er svært at forklare eller gengive pr. foto. Tidligere på dagen havde der været gudstjeneste ude på øen Kyholm i anledning af 200 året for kirkegården der. De havde været over 200 mennesker, så det var jo ikke givet, at der kom nogen til aftengudstjenesten. Men vi var en pæn forsamling, da først klokken havde ringet de sidste bedeslag.
 Aftenens prædikant var Johannes Glenthøj, som jeg har mødt i andre sammenhæng, så vi glædede os, med god grund!
 Læs mere om Samsøs kirker HER

Samsø er en hundevenlig ø. Vi havde Frue med, og det fungerede fint på både færger og rundt på øen. På en restaurant fik vi endda lov at tage hunden med ud i gårdhaven. Også i Verdens største Labyrint kunne hunden være med. Labyrinten var simpelthen så fint lavet. Man går efter selvvalgte spørgsmål - vi valgte "Matador" og "Harry Potter". Hvis man svarede forkert på spørgsmålene, gik man vild og måtte søge tilbage igen, hvilket ikke altid var lige let.

Målene var forskellige - den ene gang endte vi i et tempel, den anden gang ved stjernetegnene. Det sjove var, at mens vi gik og ledte efter vej, så glemte man helt, at der var et mål.

2 comments:

Madame said...

Sikke en spændende idé med labyrinten og dejligt at I måtte have Frue med der og også i restaurantens gårdhave. Det er nogle smukke billeder - jeg får lyst til en tur til Samsø.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame -Samsø er bestemt en dejlig ferie ø. Og husbond var glad - de havde et ret godt bog-antikvariat. Og så er der masser af loppe-steder. Du vil elske det, ligesom min svigerdatter gjorde:-)