Sunday, May 2, 2010

Velkommen!

Endelig blev det søndag d. 2. maj - en dag jeg har glædet mig til længe. I dag har vi fået en ny præst i menigheden. Min kære mand og kollega blev jo fuldtids phd-studerende pr. 1. januar i år, hvorefter jeg har været alene om præste-arbejdet. Men i dag indviede vi Louise Aaen, af bloglæsere kendt som "Smil, Gud elsker dig"http://louiseaaen.blogspot.com/, til lokalpastor. Det betyder, at hun er præst helt og fuldt i vores menighed (dog uden vielsesret), men endnu ikke i resten af kirken. Louise er gift med Rasmus, som blandt meget andet er en af vores gamle spejdere. Sammen har de 4 søde piger, og hele familien har de sidste mange år boet på Sjælland, men nu er teltpælene rykket op og flyttet nordpå. Gudstjenesten var fyldt med sang og musik - bl.a. Frederiks dejlige trompet - Keld Munk, som er nabo-præst og distrikstsforstander, stod for selve indvielsen.
Louise hold en meget god prædiken, om at elske Gud og ikke være lunken, men enten kold eller varm! Vi blev også mindet om vores kirkefader John Wesley, der gav os de 3 gode regler for hvad kristenlivet går ud på:
"DO NO HARM - DO GOOD - STAY IN LOVE WITH GOD" Sammen gik vi alle syngene ud af kirken: "Vi vil gå med kærlighed fra Gud, vi vil bringe bud om fred på jord" - og solen skinnede på os!
Efter en dejlig frokost holdt vi menighedsmøde og vedtog enstemmigt at sælge den gamle præstebolig, hvor vi har boet i 22 år og købe en ny. Det kommer der mere om, stol trygt på det!
Posted by Picasa

12 comments:

Madame said...

Tillykke med jeres store dag - og med at Louise nu er præst i menigheden og kan aflaste dig. Det lyder som en varm og god oplevelse!
Og så skal du jo flytte, Charlotte, når I sælger præsteboligen?

Anne Thompson said...

DEJLIG dag for jer og for kirken! Tillykke med den nye kollega. Og med beslutningen om at sælge "jeres" hus.

Ole Birch said...

Nå det er der Louise er. Vil I straks sende hende ubeskadiget tilbage til København/Sjælland!!!
Vi er ikke færdige med hende.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - tak. Ja vi skal flytte 200 meter syd på:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - tak1 Ja, det er en stor oig dejlig dag!

Tro Håb og Kærlighed said...

Ole - D'for sent! Nu bli'r hun her:-)

Lene said...

tillykke med din nye kollega og ny bolig :-)
Godt du beholder den studerende mand ;-)

David Kvebæk said...

Gratulerer med ny prest! Nå blir det vel to blogger fra Strandby jeg må bli fast follower til. Nå blir det virkelig spennende å følge med hva dere kommer til å finne på av inovativt arbeid. Lykke til, begge to.
David.

Thomas Risager said...

Dejligt at se. Tillykke til dig Charlotte, til kirken og til Louise

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - tak, ja der sker store ting i mit liv - men manden bliver heldigvis:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

David - ja, det er selvfølgelig dobbelt arbejde for dig - og forhåbentlig dobbelt glæde!

Tro Håb og Kærlighed said...

Thomas - tak!