Monday, May 24, 2010

Landsmødet afsluttet - missionen fortsætter

Søndag aften forsøgte vi at få kirken i bevægelse. Vi arbejde i forskellige workshops, man kunne fx. lave kaktus-creme, lære massage, deltage i meget moderne 5-kamp med styrkeprøver, lave drama eller være med i en fotoworkshop,som fremstillede dette billede af Kristi krop, der består af os alle.
Intet Landsmøde uden musik - ja, ingen kirke uden musik! Her er hus-orkesteret fanget i en intens samtale.
Mange unge var med, men også nogle børn, hvilket altid er en glæde. Mindste lille deltager var Karla, Lene og Steffens yndige datter-barn, kun 5 uger gammel. Biskop og præsterer klædt i blåt - kærligt kaldet "smølferne" eller "blå mænd" - her fanget søndag ved "højtidssessionen", hvor nye præster optages i konferencen, kirkens øverste myndighed her i landet. I dag sluttede vi på en for metodister historisk dato: d. 24. maj 1738 oplevede John Wesley at hans hjerte blev "forunderligt varmt", da det pludselig gik op for ham, at den Gud han havde troet på hele sit liv (han var 34 år), elskede ham uden forbehold, og at troen ikke er en præstation vi kan anstrenge os til, men en gave Gud giver et hvert menneske, der søger! Herfra er resten kirkehistorie. Denne Pinse blev et nyt afsnit skrevet i historiebogen, og nu er vi endnu engang sendt hjem til vore byer med en mission!
Posted by Picasa

3 comments:

David Kvebæk said...

Så er den Dankse Årskonferanse avslutttet for i år. Takk for din fine reportasje. Manken har jeg aldri sette fra noen Årskonferanse. Det må da skje noe stort i vår kirke i Danmark? Dere bobler over av ideer, fantasier og visjoner, og jeg gleder meg! Takk Charlotte.

Tro Håb og Kærlighed said...

Det var en positiv konference. Det er 2. gang vi holder årskonference fælles med Børne- og ungdomsforbundet, hvilket gør forhandlingerne hurtigere og fællesskabet mere åbent og ungt. Meget gavnligt. For første gang i lang tid noterede vi medlemsfremgang, hvilket er meget glædeligt og nødvendigt.

Madame said...

Det var dejligt at læse om, Charlotte og at se dine billeder! Og jeres workshops som at lave kaktus-creme, lære massage osv. lyder spændende, når I var samlet i flere dage.