Wednesday, May 12, 2010

ActA i skoven

Hver anden uge er der socialt samvær eller decideret hygge på programmet i den lille menighed i Aalborg. Her til aften var vi i Rold skov med barnevogn, hunde og mad. Vi så kæmpetræer og højmose, hestehuller og violer. Og vi fik kaffe med nybagt rabarberkage til dessert! Dejlig aften i den smukkeste skov, man kan tænke sig.
Posted by Picasa

4 comments:

Madame said...

Sikke en god idé sammen at gå en aftentur i skoven - og med medbragt kaffe og tærte! Jeg må en tur i skoven i dag, hvor jeg har fri :-)

David Kvebæk said...

Å, så klokt og vakkert. Nå er det tre år siden jeg gikk min siste skogtur. Mitt håp og min bønn er å få komme der ut igjen, snart!

Marina said...

Å det lyder vel nok hyggeligt.

Tak for dine kommentarer inde på Badut. Detsværre må jeg ikke bo på Venø, eller for den sags skyld nogen som helst andre steder end i Holstebro centrum. Det er en del af jobbet at man SKAL bo der og jeg synes det er helt tosset. I sin tid da vi flyttede til Fejø stod det knap så klokkeklart, men nu er reglerne strammet op og der er ingen vej udenom. Men jeg tror nu faktisk at Holstebro er en fin by som jeg glæder mig til at opleve. Jeg er ikke bange for det nye, kun forfærdelig trist over at gå glip af det gamle.

Lene said...

Og min dårlige hukommelse gør at jeg ikke kan huske om jeg har kommenteret ;-)

Man snakker så godt, når man går, sanserne bliver stimuleret, skoven giver ro og rum til den dybe snak, men også den lette, springende samtale.

god weekend :-)