Thursday, May 14, 2009

10-års fødselsdag for TRO-FAST

I menigheden har vi en engagerert forlags-kvinde: Dorte Bhutho. For 10 år siden tog hun initiativ til at forlaget TRO-FAST. 48 udgivelser er det blevet til indtil videre. De fleste er hundebøger med udgangspunkt i Dortes kærlighed til dyr og tro på, at man kommer længst med respekt for dyret og en venlig tilgang til træningen. Af titler kan nævnes: "Cirkusbog for hunde" af Helle Frandsen, "Hunden, mennesket og relationen" af Kerstin Malm, "Ludvigs aktiveringsbog" af Marianne Haller Vesterholt og "Min bedste ven" af Marie Hansson.
Jørgen, som Dorte er gift med er praktisk bag-mand og helt uundværlig for det lille forlag, der også arrangerer kurser og tager på messer. Den svenske hundepsykolog Anders Hallgren har fået sine bøger oversat af Dorte og udgivet på hendes forlag. Det er også blevet til en enklet prædiken-samling, nemlig min bog "Som sagt", der udkom i 2004.
I dag var der fest med kagehund, flag og gæster. Der er sandelig noget at fejre. Dorte er ilt-bruger og har egentlig et skrøbeligt helbred. Men med vilje, energi og gåpåmod, sin tro på Gud og på livet trodser hun det meste. Til aften holdt hun fin fest-middag for alle "sine" forfattere. Til lykke med dagen! http://www.tro-fast.dk/
Posted by Picasa

No comments: