Wednesday, December 15, 2021

På skinner!


 Her sidder jeg - i et SJ-tog på vej hjem fra Stockholm til København. Indtil videre går det ganske planmæssigt. Bortset fra, at toget ikke kører til København men har slutstation i Malmö. I Equmeniakyrkan tager vi klimaproblematikken alvorligt. Vi bruger derfor offentlig transport i vid udstrækning og jeg kører rigtigt meget i tog. Det tager knapt 6 timer fra Østerport til Stockholm, når det går hurtigst. Af og til kører jeg med nattoget fra Malmö. Der bestiller jeg en rigtig sovekupé med eget bad og hotel-morgenmad, når vi kommer frem.

For flere år siden bestemte jeg, at jeg er med digitalt, hvis mødet ikke er heldags. Under pandemien har vi alle arbejdet digitalt og sammenlignet med 12 - 13 timers togtur foretrækker jeg skærmen.

Om lidt har jeg, på Zoom et planlægningsmøde med gode kollegaer. Vi er ved at sætte en konference sammen om teologi og børn - meget spændende! Rundt om i toget sker det, at andre mennesker har arbejdsmøder eller telefonsamtaler. Det er nogen gange spændende at lytte til. Gad vide, om nogen lytter med på mit. Og hvad mon de får ud af det?

No comments: