Saturday, November 9, 2013

Lille-Mortensaften

Vi fejrer aldrig Mortensaften. Men vi havde aftalt, at Søs skulle lave thanks-giving-kalkun til os. Det viste sig meget svært at skaffe en kalkun. Så det blev andesteg med alt godt her til aften. Alle børn, sviger- og barnebarn + søster var her. Bare så skønt. - På facebook blev jeg, af en engelsk kollega gjort opmærksom på, at denne aften er det 75 år siden, Krystalnatten fandt sted. Det er naturligvis ikke noget at fejre. Men det er noget at mindes! - I morgen er det søndag, "Opstandelsesdag." Jeg skal fejre gudstjeneste i Stadionkyrkan i Malmö.

4 comments:

Madame said...

Hvor må det være dejligt for jer at være samlet alle sammen mens din søster er her. Her skal vi have andesteg med alt godt til vores gæstefrokost.

Louise Aaen said...

Hvor er det skønt at kunne følge med rundt i København og Sydsverige mens din søster besøger dig. Så meget at sige tak for :-)

Louise Aaen said...

Her hjemme fik vi sidste gang Mortens and for 11 år siden.. for 10 år siden blev det nemlig til "Frejas aften" og i år bestilte hun mexi-pandekage og banana-split på sin fødselsdag :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Louise - Til lykke med din store, dejlige datter! Fin menu hun havde bestilt!
Alt godt til hele familien.