Saturday, July 13, 2013

Sølvbryllup!

Fra mors dag sidste år!
Vi var til den dejligste sølvbryllupsfest i går. Det er altid skønt at fejre en familie, som Kirsten og Søren - engagerede mennesker, der beriger deres omgivelser på jobbet og i fritiden. Familiemennesker - både deres tre børn, men også stor familien, hvoraf de har det meste tæt omkring sig. Festen blev holdt på Siloen på Frederikshavn havn. For en del år siden blev den omdannet til bla. kontorbygning, og så med restaurant på toppen. Der er den mest forrygende udsigt ud over landet og havet - og vejret i går var smukt!
En ekstra glæde for mig var, at de havde bestilt yngstesønnen med venner til at spille til dans!
Lørdagen byder på Middelalderdag på Voergård slot, hvor vi tager William med. Senere ankommer datterbarnet, og i morgen har vi inviteret på kirkekaffe efter gudstjenesten - så det må gerne være tørvejr.

4 comments:

Madame said...

Sikke et spændende sted at fejre sølvbryllup!
Rigtig god tur til Middelalderdag på Voergård slot. Håber du viser billeder ...

Lene said...

Gode planer for weekenden, her skal vi klippe grene ned og forhåbentlig sammen gå Vesterhavsmarch i morgen. I næste uge kommer vores børn hjem.
Det må have været en god oplevelse at yngstesønnen spillede til festen og så får I datteren hjem i dag, herligt. God weekend :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, det er virkelig et skønt og specielt sted! Og der skal nok komme billeder fra dagens tur!

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - god fornøjelse med Vesterhavs-marchen i morgen, vejret burde arte sig fint, ser det ud til. Skønt med de store børn hjemme!