Saturday, July 20, 2013

Rigtig sommer uanset hvad vej, det blæser!

Der er meget og dejlig badestrand ganske tæt ved, hvor vi bor. I Frederikshavn fører de sig frem med "Palmestranden". Det er nu helt ok, også selv om palmerne overvintrer hos kommunegartneren på Gærumbakken. Palmerne står nemlig ved en rigtig god badestrand nord i Frederikshavn. Vi var der i dag, fordi William og hans forældre lå der. Bade? Nej, det har den lille fyr ikke lyst til! Men det var hyggeligt alligevel. Farfar sejlede dertil i kajakken. - Denne aften ser ud til at blive rigtig dejlig, vejrmæssigt - en rigtig sommeraften. Jeg har ellers kommenteret på facebook om den underlige måde, man i vejrudsigten taler om sommervejret: "Temperaturer op til 27 grader. Ved kyster med pålandsvind dog noget lavere." - Ja, tak og så forventer vi noget om vindretningen? Men nej - end of weather report! Så venter vi da bare og ser, hvad vej vinden blæser!

4 comments:

Madame said...

Palmestrand, det var da fantastisk! Sikke nogle dejlige billeder, Charlotte! Der er ingen blæst her til aften - i hvert fald her hos os. Jeg var på stranden i formiddags i stegende hede, og den var som et fluepapir.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - også på Palmestranden var der mange mennesker. I Strandby kan man bedre finde en plads:-)

Lene said...

Her blæste det faktisk også i går, ikke meget, men alligevel nok til at jeg i dag sidder med en øm hals. Tænk at William ikke ville bade, jeg troede alle småbørn var vandhunde, men sand er godt uanset hvad :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - Williams far var en rigtig vandhund - altid på vej ud i bølgerne, selv da han kun kunne kravle:-)