Sunday, April 28, 2013

Meget mere Landsmøde

Husbond sluttede efter mange år og eget ønske med at være landsleder i kirken. Til gengæld blev han så udnævnt til distriktsforstander, hvilket er et præsteligt tilsyn med det halve af landets menigheder. Han har haft den opgave 2 gange før, så mon ikke det nok skal blive godt?
Vi har haft superfin musik på Landsmødet. Odense menighed var værter, og de har 3 gospelkor. De to af dem fik vi lov at nyde - her er det Nardus, der ud over at synge dejligt, også er meget farvestrålende, glade og fulde af liv!
 Søndag formiddag havde vi gudstjeneste, hvor der efter vores tradition naturligvis var børnehjørne. Maria, der er børnekonsulent, havde her alle ungerne med i sang og bevægelse inden Børnekirken begyndte.
 Et meget højtideligt element var ordinationen af kollega Dean Andersen. Her ses han glad og smilende mens hele kirken klappende modtager den nyslåede præst. Dean har været i tjeneste i mange år allerede, men først nu fik han lov at svare på de seriøse spørgsmål om sit personlige kristenliv og om sin villighed til at give sit liv og virke til Gud og hans rige.
Efter en god prædiken af vores biskop Christian, om at være på de vilde bølger sammen med en sovende Jesus, - og endnu mere dejlig gospelsang, denne gang af Emmaus, et andet kor fra Odense - var vi klar til at forlade kirken - præster og spejdere. Alle vi blå kollegaer stiller os i en kreds, én beder en bøn, så er det tid til farvel-kram og velsignelseshilsner inden familie og venner også myldrer ud til os.
Billederne er taget af Dorte Bhutho - og der er mange flere på www.strandby-metodistkirke.dk

2 comments:

Madame said...

Sikke nogle dejlige billeder - så fulde af livsglæde - og tillykke med din husbonds udnævnelse. Det må have vært en ganske særlig søndag, og børnehjørnet er vel nok en god idé.

Lene said...

Festlige dage at tyde på ud fra jeres billeder :-)