Tuesday, May 15, 2012

Mac på prøve

Ældste søn har knoklet et par dage på at overføre ting fra min pc'er til Mac'en. Nu skal jeg så bare have lært at finde rundt - finde billeder og genveje og alt det andet spændende, som følger med den nye virkelighed. Foreløbig har jeg fået ballade for manglen på orden i mine billeder! Hmm, det har han nok ret i - de har ligget hulter til bulter. Men nu begynder jeg et nyt og beder liv - med orden og oprydning og styr på sagerne:-)

7 comments:

Rasmine said...

Hvorfor ville du egentlig have en Mac? Jeg kan godt se, at designet er smukt, men er det den eneste grund?

Madame said...

En ny computer er en god anledning til at rydde lidt op - ligesom at flytte :-) Tillykke med dine Mac! Jeg håber, du hurtigt lærer genvejene.

David Kvebæk said...

Hei Charlotte! Velkommen inn i Mac-familien, som blir større dag for dag. Selv har jeg aldri tilhør noen annen datafamilie. Reidun har hatt "datafobi", men så fikk hun en I PAD til jul, og nå surfer hun i vei som om hun ikke har gjort noe annet. Gratulerer. Nå vil maskinen din tilby deg program som ordner dine mange herlige bilder, som dette ovenfor!

Lene said...

Så tror jeg på det og ... :-)

Jeg har endnu til gode at finde ud af billedalbummet, vores billeder ligger nemlig på den stationære, og min energi begrænser sig til det mest nødvendige :-)
Held og lykke med udforskning af det nye rum, jeg satser på gode tips fra dig :-)

Anne Thompson said...

Held og lykke med det! Hvis det lykkes dig at holde det sådan for alvor, kan du så ikke fortælle, hvordan du gør?!

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - jeg kan mærke, at mennesker der fungerer som mig selv, har meget glæde af deres Mac - se fx. kommentaren fra David Kvebæk. Derfor har jeg stor tiltro til, at jeg bliver meget glad for den:-) Og vist er den lækker!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - jeg har tænkt at sætte mig sammen med mine Mac-børn og lære alt, hvad de kan!