Wednesday, May 9, 2012

Levende vand


Vi arbejder med vand i kirken for tiden. Et hold metodister fra hele landet rejser til Congo til sommer for at skaffe rindende vand til en landsby, som de tidligere har gjort det i nabobyen. Det koster mange penge, selvom de danske deltagere selv betaler rejse og ophold. Der skal mange dyre materialer til, så vi samler. I denne uge afslutter vi med to gudstjenester - den første her til aften. Det var familiegudstjenesten, med indlagt levende vand!

Der var også mulighed for at skrive bønner på små papirsblomster, som man foldede sammen og lagde i store vandkar. Lidt efter åbner blomsterne sig - og man kunne se bønnerne.

Dansepigerne dansede, børnekor og pigekor sang, og kollega Louise fortale Bibelhistorie fra brønden med det levende vand  - det vand Jesus selv siger, han vil give os.
Og så blev indsamlingsbøsserne tømt og over 4000 kr talt op.
Efter gudstjenesten var der dejlig aftensmad til alle 105 deltagere. Mange dygtige folk sørgede for at vaske op og rydde op, så børnefamilierne kunne gå hjem og putte de mindste. - Jeg tog mig en løbetur, for vejrudsigten ser ubehagelig ud de næste dage. 11 km blev det.





4 comments:

Anne Thompson said...

Hvor ser det dejligt ud! Fedt at I fik levende vand helt ind i kirkerummet :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - ja, Rasmus, Louises gode mand, lavede en brønd til os. Og ungerne elskede det!

Madame said...

I er fantastisk til at finde på - sikke nogle vidunderlige billeder!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - vi finder på - og bruger andres gode ideer med stor frimodighed:-)