Saturday, February 4, 2012

Islygte

 Dagen har bestået af kursus for vore lægprædikanter. Desudenhar vi to deltagere fra Finland og en fra ØsterVrå. Vi har arbejdet med Bibeltekster, prædikenforberedelse, salmer, bønner og gudstjensten som helhed.
Hele dagen har vi været i kirken, bortset fra en lille gåtur i det friske kolde frostvejr. Der begynder at komme is i havnen, hvilket er meget hurtigt, men ikke så underligt da det fryser hårdt døgnet rundt.
Aftensmaden spiste vi hjemme hos os. Kirsten var lige et smut hjemme hos sin familie, inden hun kom og fortsatte samværet med os andre. Med sig hjemmefra havde hun denne flotte islygte, som Søren har lavet. Nu står den på vores fortrappe med tændt stearinlys. Det er sandelig blevet vintervejr!
I morgen, søndag skal vi så afholde den gudstjeneste, vi har arbejdet med hele dagen. Alle medvirker med forskellige indslag, bøn, læsning, børnehjørne, uddeling af nadver, ledelse og jeg skal samle vores tanker sammen i en prædiken. Spændende!

6 comments:

Rasmine said...

Hvor er den smuk! Hvordan laver man mon sådan en?

Fru Olsen said...

Smukke, smukke lygter

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - man stiller en spand vand ud i kulden et par døgn. Når man vender den om og hælder isblokken ud, vil der have dannet sig en hulning, som man sætter sit sterainlys i. Når det er så koldt som nu, fungerer det fint!

Tro Håb og Kærlighed said...

Fru Olsen - ja, det var en dejlig gave:-)

Madame said...

Din islygte er utrolig smuk! Jeg må i gang med spand og vand og se, om jeg kan lave en, der er lige så fin.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det er vist ikke ret svært, når kulden er som nu. God fornøjelse