Sunday, July 19, 2009

Zverige

Tre femtedele af familien ferierer i Sverige. Resten er hjemme og passer job, hund og hus. Vi andre begyndte i Göteborg, hvor vi blandt andet besøgte den legendariske Saluhal og spiste fiskesuppe hos Alexandras. Der blev handlet lidt nødvendigheder i form af tøj og bøger. Vi nåede en tur ud på Donsö, inden turen næste dag gik nordpå.
Vi overnattede først på Överås helt nyindrettede Bed & Breakfast (kan anbefales). Næste nat sov vi i en campinghytte, hvor en herlig russisk babuska serverede god aftensmad for os. Søndag kørte vi videre nordpå mod Siljansøen og ankom ved middagstid til Mora. Her har vi brugt eftermiddagen på Zorn-museet og i Zornhuset. Nu er vi landet i Rättvik, hvor vi bor på Stiftsgården - disse herlige indretninger, som den svenske kirke ejer, og hvor man bor godt og hyggeligt. Vejret? Jo lidt regn er der jo altid om sommeren. Men det holder myggene nogenlunde på afstand.
Posted by Picasa

2 comments:

Madame said...

Det lyder som en dejlig ferie, Charlotte! Jeg holder meget af at feriere i Norden - der er så mange spændende steder, at det slet ikke er nødvendigt at rejse om på den anden side af jordkloden :-)
Smukke billeder du taget!

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak - ja, og nu er regnen også holdt op!