Friday, March 29, 2013

En lang, god fredag!

Som du måske kan se, er dette digt klippet fra facebook. Det stod på væggen her til morgen, og jeg fik lov at låne det af forfatteren, en gammel studiekammerat. Jeg læste det i Langfredagens gudstjeneste, hvor husbond prædikede.
Billedet er taget af Dorte Bhutho
Han talte bl.a. om Langfredagen som en halvleg, hvor vi ikke kan se slutningen på kampen, og analyserer hvilke chancer der er for at vinde eller tabe slaget. Han læste fra en af de Grundtvigs salmer, som aldrig er udgivet i nogen salmebog. Her skildres Den Ondes angst for Jesus, som er så farlig - fordi han er den eneste, som kan knuse Den Ondes magt. Og han gjorde det! Så kampen er ovre, sejren er vundet - selvom vi kun er i halvlegen i dag.
Da vi kom hjem efter kirkekaffen, spiste vi frokost i haven! Ja i drivhuset altså. Efter en lang travetur kom gode venner på besøg, og efter kogt torsk med sennepssovs og rødbeder, har vi set en ny udgave af musicalen "Jesus Christ Superstar" -

2 comments:

Madame said...

Det lyder som en lang og rigtig god fredag - dejligt med frokost i drivhuset, travetur, vennebesøg og "Jesus Christ Superstar"!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det var en god dag! Og jeg kom alt for sent i seng.