Friday, January 25, 2013

Et lille pip!


Billedet er taget af min kollega Mark Lewis
Så kom vi hjem fra Norge! Jeg sidder med the i kruset, hæfter ender på ugens strikketøj og forsøger at overdøve husbond, der zapper rundt med fjernbetjeningen for at undgå håndbold.
Der var internet, det smukke sted, hvor vi var på kursus med kollegaer fra Norge og Danmark. Til gengæld var der så koldt, at vores kamera ikke kunne tage billeder! Mellem 14 og 25 minusgrader. Jeg har aldrig oplevet så voldsom kulde. Hver dag gik vi tur, til frosten bed for hårdt i kinderne. Om aftenen gik vi hjem gennem den smukkeste skov, hvor træerne var helt tykke af frost og oplyst af stjerneskær og måneskin.
Vi har haft et rigtigt godt fællesskab, mange gode samtaler og nyttig undervisning - for det meste - en dag med et kommunikationsfirma kunne jeg gerne have brugt til noget andet. Det handlede på et tidspunkt meget om twitter, som åbenbart er det nye store. Jeg har haft en twitterkonto i over et halvt år, men har endnu ikke set lyset - har du?

8 comments:

Anne Thompson said...

Velkommen hjem! Jeg har hørt meget godt om jeres fællesskab - og håber, succesen bliver gentaget, for jeg vil gerne gøre jer selskab. Både med samtaler, gåture og strikketøj!

Madame said...

Det lyder som et givende ophold og nogle fantastiske naturoplevelser!
Twitter er vist mest for unge, hippe mennesker, der føler et behov for at meddele sig hele dagen - det er ikke noget for mig.

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - det var lige noget for dig! Du var savnet - og det er vel ikke det værste - jeg mener, når du nu ikke kunne være med i år:-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - min biskop skrev: twitter er for mædn, facebook er for kvinder. Og jeg skrev: Rigtige kvinder blogger:-)

Anne Thompson said...

Det er bestemt dejligt at være savnet - når det nu må være sådan. Men jeg ville vist ikke have været særlig godt selskab i den forgangne uge, så forkølet jeg har været!

.... Og så vil jeg gerne trykke "Synes godt om" til din kommentar om twitter, facebook og at blogge!

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - jeg håber, du er blevet rask igen - der er så mange syge for tiden! Og vi blogger videre - og ses på facebook:-)

Louise Aaen said...

nej jeg kvidrer ikke, siger egentlig kun det mest nødvendige

Tro Håb og Kærlighed said...

Louise :-)