Sunday, June 17, 2012

Kirkekaffe i Landkredsen.

I vores kirke er vi så heldige, at flere familier på landet. Om sommeren bliver inviteret på kirkekaffe forskellige steder. I dag var vi hos Gitte og Cartsen på deres fine gård. Der var masser af hjemmebag, kaffe og saft.
Der sad mange indendøre, men også en del ude. Her var humøret højt, men Peer fortalt altså også en virkelig sjov historie!
Vi havde fået lov at passe William i nat. Jeg havde fri, Louise og Jørgen havde gudstjenesten, så jeg kunne have William med i kirke/søndagsskole og bagefter var han naturligvis med på landet. Rutchebanen var et stort hit. Jeg ved ikke, hvor mange ture han tog - men vi var tre voksne, der skiftedes til at overvåge, at alt gik ordentligt til.
Han morede sig!
Der var ikke mange børn, men Olivia var med - hun hoppede på trambolinen, men sad heldigvis også stille længe nok til at blive fotograferet!
Selvfølgelig skulle vi også se familiens fine høns - William var ret betaget af dem. Men ikke nok til at glemme rutchebanen!
Dagen sluttede med Kirkevandring i Vejgård i Aalborg. En tapper skare mødtes midt i EM-kampen og deltog i en tre-delt gudstjeneste med vandring mellem tre kirker indlagt. På vejen hjem forsøgte vi at følge 2. halvleg i radioen - det var ingen succes!

2 comments:

Marianne said...

Det lyder som en rigtig dejlig dag :-)

Madame said...

Hvor ser det dejligt ud, Charlotte - I er gode til at hygge med hinanden. Og William har da haft nogle stjernestunder :-)