Monday, December 27, 2010

3. juledag

Julen varer til 13. dagen - Hellig-tre-konger. Sådan er det i Sverige, sådan var det før i tiden her til lands og sådan er det hos os. I dag var der udsalg i butikkerne og salg af nytårsraketter. En del raketter skal der jo til, når man tænker på alle dem, der allerede er skudt af her i byen!
 Her til aften spiste vi torsk - (ikke et ord om nytår) - og det var godt! Husbond laver den bedste kogte torsk med senneps-sovs. Ellers har jeg været til en 70 års fødselsdagsfest
 som en af mændene i menigheden holdt. De havde inviteret til Åbent Hus og dækket til 70. Da jeg gik, efter 2 1/2 time, kom der stadig flere gæster, og vi havde været 100 indtil da. De forstår at feste i den her by.
Vi havde to gaver, der skulle byttes, det var hurtigt gjort, og så nåede vi en tur i LOOP. Nu står aftenen på film og hygge. De to børn vi har hjemme på juleferie er ikke hjemme. - Mellem-sønnen kom lige tilbage efter sit kørekort. Han var blevet stoppet af en betjent i julehumør, der lod ham slippe for bøden, hvis han lovede at køre hjem efter kortet. Jovist er det stadig jul!

6 comments:

Lene said...

Tillykke med Thomas, om et par uger følger min datter efter :-)

Juledagene holder vi også her i hævd om end der arbejdes.
Håber du får tid til lidt afslapning.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - jo tak, vi nyder dagene, også når der arbejdes.-)

Madame said...

Det lyder hyggeligt, at jeres jul varer til helligtrekonger - det gjorde den også altid i mit barndomshjem. Sikke en fest du har været til, dejligt at læse!

Pyha, godt din søn slap med skrækken og fik lov at hente sit kørekort :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, der var han heldig!

Magnificat said...

Ej hvorfor fik vi ikke torsk da jeg var hjemme? Mmmm det ser lækkert ud - Fars bedste :)

Tro Håb og Kærlighed said...

Ungt liv - jamen der var kun en lille smule - resten fik vi dagen efter koldt i fad:-) Da var du heller ikke hjemme!