Monday, November 15, 2010

Jorden rundt med Café Qvindfolk

Lørdagens Café Qvindfolk havde denne gang besøg af lærer Jette Dammeyer, der fortalte om en rejse til Thailland, New Zealand, Fijiøerne og Cuba. Jette, der er lærer på Strandby skole, rejste i 3 måndere i vinter med mand og 3 børn. Pengene til rejsen var arvet fra hendes forældre, der døde uventet med 2 månederes mellemrum. Heldigvis besluttede familien sig for at bruge pengene på en oplevelse for livet.
 Jette viste billeder, og fortalte meget spændende om landene de besøgte, og om overvejelser de gjorde undervejs om fx. fattige og rige. Men også om det, at rejse med tre skolebørn, der skulle passe skolen og læse lektier undervejs. Lærer-mor Jette havde skaffet kasserede lærer-bøger, så når børnene havde læst, det de skulle, kunne de rive siderne ud og smide dem væk. På den måde blev der plads til at tage mere med hjem.
 Caféen er også god og festlig brunch. Denne gang tog vi lidt hul på julehyggen med bla. svenske lusse-katte, andebryst og rødkålsalat. Og præmielagkage! Næste Café Qvindfolk er lørdag d. 29. januar 10.30 - 13!

2 comments:

Madame said...

Hvor er det dog spændende med jeres Café Qvindfolk, Charlotte! Og dejligt at lade menneske fortælle om deres oplevelser - denne her må have været lærerig at lytte til. Sikke et mod at drage af sted i tre måneder ... ja, en oplevelse for livet!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame -ja noget af det, familien havde oplevet var faktisk lidt for spændende! Caféen er en gave for os.