Friday, May 23, 2008

Sommerferien begynder så småt at indfinde sig i kirkens aktiviteter. Her er billeder fra i mandags, hvor Chosen, vores gospelkor havde sidste øveaften. Carsten sidder dybt koncentreret ved klaver og de sammenhæftede nodeark, som danner grundlag for sangene. Vi har haft en god sæson og har været et rimeligt antal sangere lige til det sidste. Flere år har vi oplevet, at korøvelserne nærmest bare er ebbet ud, men ikke i år, hvor vi havde en sjov aften med ønskekoncert.
Maria har taget sin del af dirigentarbejdet sammen med Camilla. De er rigtigt gode begge to - vi er heldige, at have bestemte, modige og musikalske kvinder iblandt os. For uden dirigent, så går det bare ikke!
Og jeg kan altid mærke, at det bliver lettere at synge efter kaffepausen. Ikke på grund af kaffen - men fordi Thomas er kommet. Han spiller trommer, og det gør en stor positiv forskel, at musikken får rytmegruppen med. At vi så er nødt til at lukke ham inde, eller ude om man vil, fordi han spiller så højt, det er en anden sag. Selv hygger han sig inde i musik-rummet, hvor han også tilbringer mange timer alene med musik i hovedtelefonerne , som han så spiller til.
Men nu holder koret sommerferie indtil vi skal synge på havnen d. 10. august til FDF'ernes gudstjeneste. Det glæder vi os til.

No comments: