Sunday, October 3, 2010

Yderligheder???

Nå, men selvom jeg ikke har power på maskinen og derfor ikke kan oplade billeder, så får I historien til bogstav Y alligevel. Vi er som bekendt flyttet til ny tjenestebolig. Det er et dejligt hus, inde er der ny-malet hvidt over det hele og  lagt et smukt nyt gulv af egeplanker. Det eneste men, var alle de fyrretræer, der stod foran huset. Alle, der har hørt, hvilket hus vi har købt, har sagt: "I skal da have fældet nogen af alle de træer?" Og jo, det skulle vi jo . I lørdags var der arbejdsdag i kirken, og der blev taget ved. Motorsaven var i sving i flere timer og tre trailere kørte i rutefart til container-pladsen, mens andre klippede ned og lavede brænde til ovnen. Husbond tog fat i baghaven, og det endte med, at deromme er 3 træer tilbage, de to stærkt beskåret, foran er alt væk! Resultatet? Pludselig kunne vi se hele "Tordenskjolds-garden" gå forbi uden for. Måske gik vi til YDERLIGHEDER, men en præstebolig skal ikke ligge skjult og gemt væk! Velkommen!

8 comments:

Lene said...

Når bare man ved, at der kan kigges ind, så kan man jo tage sine forholdregler ;-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - nemlig! Og så fik jeg alligevel lagt lidt før og efter billeder ind. Man skal bare bevæge sig rundt i huset, viser det sig. Og så flytter vi lidt rundt på ledningerne på et tidspunkt.

Lene said...

Og det ser ud til stadig at være en hjørnegrund med en lille tanke til sidste vinter ;-)

Og det pyntede på huset at få de træer væk :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - det er sandt, det er en hjørnegrund, dog kun med fortov på den lange side:-)

Petunia said...

Du er fink ti å finne på ord og lage innlegg, selv på de mest vanskelige bokstavene. Jeg synes ikke Y var så lett og verre blir det på Z, som blir lagt ut om en stund;)

Kamelryttersken said...

Godt å få lys inn på hus og hage.

Tro Håb og Kærlighed said...

Petunia - tak:-) Jeg har også et "z"-indlæg klar!

Tro Håb og Kærlighed said...

Kamelryttersken - ja, det er så dejligt!